1 hónap a születésnapomig. Ez az időszak mindig mélyebb átalkulásra hív. Átgondolni az évemet, tanulni belőle, felismerni, hogy hol tartok éppen és mit szeretnék a jövőben.

A ma reggeli meditáció előtt ott rezgett bennem a kérdés, hogy

mi gátolhat abban, hogy előrébb léphessek az életem bizonyos területein. 

Ugyanis megállást tapasztaltam.
Mintha megragadtam volna.
A meditáció csendje megengedte, hogy találkozzam haraggal, félelmekkel, írígységgel, majd elfogadással és együttérzéssel is. 

A Munay-ki támogató erői közül az Észak szelei, a Kolibrik segítették a ma reggeli belső utazásomat. A kolibrik piciny termetük ellenére évene akár 6.000 km-t is megtesznek. A belső tűz és a lélek ereje hajtja őket. 
– Megtanították milyen érzés a megadás. 
– A hívásra való figyelem és elindulás. 
– Követni a szív hangját. 
– A közösség erejét és a támogatást. 
– A stabil bizalom érzését. 


A reggeli meditációt egy kellemes reggeli futás követte, hogy átmozgassam a testem is, így energikusan, fitten kezdtem el ezt a napot is.

Kedvet kaptam hozzá, hogy átrendeztem kicsit a lakást és hangulatosabbá, otthonosabbá tegyem és szelektáljak. Évente többször végzek testi-lelki tisztító rituálét és ha vannak ruhák, tárgyak, amiknek már nem veszem hasznát, akkor megtisztítva és szerettel szoktam tovább ajándékozni.


Most az iratok, régi naplók között akadt olyan, aminek már lecsengett az ideje, így az utolsó lépésben a tűz energiáját hívtam segítségül. Megnyitottam a szent teret és belefújtam az elégetendő dolgokba azokat a félelmeket, alacsony rezgésű érzelmi energiákat, negatív hitrendszereket, amelyekre már nem volt szükségem (Munay-ki).

Néztem, ahogyan a tűz lángjai átalakítják, elégetik és megtisztítják ezeket.
Hálát éreztem.
Könnyebb lettem.
A régiek így helyet adtak az új lehetőségeknek.

🔥

Szeretettel,
Mona
   

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük