„Csak azok élvezhetik a boldogságot, békét és szívvel élt életet, akik vállalják: a Teljeset. Nem a jót, vagy a rosszat! Hanem az Egészet!”

Így hangzik a bölcsesség, ami utat mutat az egészséges élethez. A Teljes értelmezése túlmutat a kategóriákon, címkéken és egységbe foglalja az életet. Az életben minden alanyi jogon létezik. Látható a virágzás, az érés, de a levelek elhullása és a fák korhadása is. Minden ugyanoda tér vissza, miután elvégezte feladatát.

Az emberi létben a nehéznek tűnő helyzetek megboríthatják a belső rendszert:
✨ kavargó gondolati spirálok,
🌊 negatív érzelmek,
💥 visszatérő testi tünetek formájában jelentkeznek azok a pillanatok, melyek kiestek a szeretet és béke kategóriájából.
Ez egy automatikus reakció, ami rendjén van. A következő lépés viszont megválasztható, ha elég bátor és erős vagy ahhoz, hogy a figyelmedet befelé fordítsd.

Milyen technikák segítenek az egészséges élethez?
❤️ Meditáció: a vezetett meditációk támogatják, hogy felismerd milyen hitrendszerek akadályozzák a tovább lépét.
❤️ Légzésfigyelés: a légzésfigyelés egy tudatos elcsendesedés. Amint a légzésre fókuszált a légzés egyenletessé válik, vagyis a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer harmóniába kerül. Ez a tökéltes állapot, amikor nem vagy se túlfeszített, se túl laza állapotban. Éber vagy!
❤️ Jóga, tánc: minden olyan mozgásforma, amiben örömödet leled és segít kimozdulni a mindennapi rutinodból jótékony hatással lesz az életedre. A tudatosan végzett gyakorlatok emelik a jóllétet, segítenek visszakapni a gyerekkori mozgásszabadságodat és megtartani a test egészséges állapotát.
❤️ Természet: a Földön varázslatos ajándéka, hogy képes tanítani minket. A termesztett, egészséges ételek táplálják a testet, a természet bölcsessége pedig fejleszti a mentális jóllétet.

Ha vágysz az elmélyülésre, akkor válassz a programjaim közül, ahol lágy és inspiratív energiák mellett tudsz mélyebb kapcsolatot kialakítani önmagaddal és a körülötted élő világgal.

Miért fontos az egészséges élet alapelvei felé törekedni?
❤️ Minél szélesebben nyílik a tudat, annál inkább válsz részévé a világnak és érted meg magad körül a dolgokat.
❤️ Segíti az elfogadás, türelem, békesség erényének a kibontakozását.
❤️ A csendben érkező válaszok bölcsességhez vezetnek. Ez járja át az életedet.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük