Nőként mind arra vágyunk, hogy elaléjunk a szerelemtől, ahelyett, hogy irányítanunk vagy folyton kezdeményeznünk kellene. Lehet azt mondjuk, hogy most épp karriert építünk, az álmaink megvalósításán dolgozunk, de legbelül mind tudjuk, hogy pontosan ugyanúgy vágyunk egy férfi mellett megélt szerelemre, mint arra az érzésre, amikor felvesszük a futócipőnket és érezzük a kilómétereket a talpunk alatt, amikor megérezzük a szellőt a szoknyánk alján, amikor felhangosítjuk a rádióban a kedvenc zenénket és elkezdünk énekelni, táncolni vagy amikor éppen sütit készítünk. 

Bár ez a mély vágy ott lüktet a szívünkben, ha szétnézünk a jelenlegi életünkben, akkor mást tapasztalunk. Vajon miért? 

A SZERELEM MŰVÉSZET. A SZÍV MŰVÉSZETE. EGY FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ, MOZGÓ, ÉLŐ DOLOG.

A szerelem nem olyasmi, ami vagy összejön, vagy nem. Ha olyan kapcsolatot szeretnél, ami a szerelem szentségét hordozza magába, akkor pillanatról pillanatra érezned kell, hogy mi szíved leghőbb vágya. Ha egy férfi egész lényét szeretnéd megkapni és inspirálni, akkor magadból sem adhatsz kevesebbet. 

KÉT ÚT LÉTEZIK…

Két út létezik a teljes odaadás és a belenyugvás a kielégületlenségbe. A megalkuvásaid mértéke mutatja meg, hogy nálad hol ez a határ. A férfi pontosan annyira fog figyelni rád, amenyire te képes vagy felé figyelmet, szeretetet sugározni.

1. fázis

HA FÉLSZ TÁMASZ NÉLKÜL MARADNI, akkor valószínűleg kiválasztasz magadnak valakit, aki azt mondja szeret és te is azt mondod neki szereted és sok szép percet éltek meg együtt. Olyan férfit választottál, aki megfelelő, de nem bízol meg benne maradéktalanul. Egy középszerű kapcsolatban élsz, hiszen a motivációd, ami lényeg legmélyét mozgatja, hogy félsz egyedül lenni, függesz tőle és a kapcsolatotoktól. A döntéseid, szavaid, vágyaid mind ahhoz fogod igazítani, hogy fenntmaradjon a külső kapcsolat képe, miközben ez legbelül egy folyamatos energiaveszteség lesz., hiszen soha nem lehetsz az, aki vagy, nem teheted azt, amit szeretnél, mert ott fog lebegni a kérdés, hogy mit fog szólni hozzá és ha nem tetszik neki, akkor elveszíted őt.

2. fázis

Ha már nem olyan fontos a támasz és vágysz egy független, egyenrangú kapcsolatra, amikor a férfi meghagyja számodra a megfelelő teret, akkor egy biztonságos kapcsolatban leszel, ahol élvezheted a függetlenséget, céljaid megvalósítását. FÉLSZ TÁMASZKODNI VALAKIRE, nem bízol kedvesedben annyira, hogy érzelemvilágod mélyebb rétegeit is feltárd előtte. Mivel függetlenségre törekszel, kedvesed is így tesz és saját programokba merül, mással vigasztalódik és mivel képtelen vagy a bizalomra, így ő sem tárulkozik ki.
A bizalom elvesztése és a félelem tudat alatt irányítja az életedet, így soha nem adod ki a gyeplőt a kezedből. A kedvesed érzi, hogy nem bízol benne, így nem is várhatod tőle, hogy szívedet magának követelje. Tudnod kell, hogy nem irányíthatod a férfit arra, amerre te szeretnéd, mert ezzel rögtön tudatod vele, hogy nem bízol döntéseiben. Ha pedig nem bízol és gyerekként kezeled, akkor vajon miért választottad őt társadnak?
Félsz elveszíteni a megszerzett biztonságos életed és hogy kiadd a kontroll a kezedből, ezért vele maradsz. Még mindig félsz, hogy megbántanak, elhagynak, összetörik a szíved és ez a félelem elnyomja az igazi vágyad, arra, hogy szeress és szeressenek.

3. fázis

Mindig olyan férfi fog vonzódni hozzád és te hozzá, akik valamilyen szempontból kiegészít téged. Ha olyan nő vagy, akit ámulatba ejt a férfias, tudatos gondolkodásmód, akkor olyan férfiak fognak vonzódni hozzád, akiket csodálattal tölt el és inspirál a nőies, odaadó kisugárzás.
Ezért fejlődésed következő lépcsőfoka, amikor már nem félsz bevallani magadnak, hogy arra a férfira vágysz, aki jobban tudja vezetni az életed, mint te magad, és aki tudja, hogy a te felismeréseid, támogatásod segítségével ő is messzebbre jut.

HA TÉNYLEG SZERETNÉD ÁTÉLNI A KÉT EMBER KÖZÖTTI ODAADÁST, AKKOR OLYAN FÉRFIT VÁLASSZ MAGAD MELLÉ, AKINEK A VONATA MAGASZTOS, SZÉP CÉLOK FELÉ HALAD ÉS JOBBAN MEG TUDJA NYITNI LELKEDET, MINT AMIRE EGYEDÜL KÉPES LENNÉL.

Már tudod, hogy képes vagy egyedül lenni, gondoskodni magadról, bármilyen szempontból menedzselni az életed, építeni a karrieredet, így szíved már olyan férfira vágyik, aki figyel rád, érzékeli mit szeretnél, elfojtások nélkül kifejezheted magad mellette, a szeretet vezérli, ezért ugyanezt várja tőled is.


HOGYAN LEGYÉL 3. FÁZISÚ NŐ?  Kattints ide a MEGNYÍLÁS MÓDSZEREIHEZ.


Szeretettel mára, 
Mona

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük