Amikor éppen fájdalmasnak, nyomorúságosnak éltem meg a mindennapokat, a legkevésbé sem vágytam a saját társaságomra, gondolataimra, érzéseimre. Pedig elég egy mély levegõ, egy kérdés (miért csinálom? miért nem csinálom? mit érzek?) és csendben figyelni magamra, az érzéseimre ahhoz, hogy a gubancok oldódni kezdjenek.


Amikor zűrzavar van belül, akkor zűrzavar teremtődik kívül. 
Amikor figyelem van, akkor csend teremtődik. 


Az élet nehéznek vélt pillanataiban derül ki, hogy kik is vagyunk. Mihez kapcsolódunk? És valljuk be, a végén úgysem fog számítani hányszor estünk el, mert csak az számít, hányszor álltunk fel és követtük a szívünk hangját. Ezt jelenti számomra az önazonosság. Ez az, ami eszembe jut, amikor valaki azt az életet éli, ami számára kijelöltetett. Teszi a dolgát, követi a szíve hangját, él benne a bizalom, biztonság, béke, játék és mérhetetlen szeretet árad felőle minden felé. 


Az én misszióm, hogy minél többen tapasztaljuk a magasabb létállapotokat, találjunk vissza önmagunkhoz és ezen keresztül egymáshoz, a természethez, a zenéhez, tánchoz, örömhöz, hálához.

Te hogy vagy most? Vannak gubancaid? 


Ha igen, akkor így kezd el feloldani őket.
Válszolj magadnak őszintén ezeke a kérdésekre, fejezd be a mondatokat.

Én vagyok, aki ………………………………
Számomra az élet …………………………………….
Akkor érzem magam biztonságban, amikor ………………………………………………..
A legnagyobb félelmem ……………………………………………………………….
A boldogság azt jelenti, hogy ………………………………………………..
A leginkább arra vágyom, hogy ………………………………………………………………….
Az motivál az életben, hogy ……………………………………………….

A válaszok segíteni fogják a tisztánlátást. Akkor tudsz egy lépéssel előrébb jutni, ha tudod jelenleg hol állsz. Kitartás. Ismerd meg magadat. Ha tudod mit miért tettél eddig, akkor csak egy másik döntés egy új cselekvést véghezvinni.

Fontos!

Meg kell találnod a miérted az életre, a helyedet a nagy egészben ahhoz, hogy felkelj minden reggel és elindulj tenni a dolgodat.


Szeretettel,
Mona

Ha segítségre van szükséged, akkor keress bizalommal. Kattints IDE.


0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük