Amíg nem tudjuk hol vagyunk, addig nehéz továbbindulni. Minden lépés puszta találgatásnak tűnik.
Mindig csodáltam azokat az embereket, akik egyszerűen csak tették a dolgukat. Úgy tűnt teljesen biztosak benne, hova tartoznak, mi dolguk itt, mit dolgozzannak, hol éljenek, egyetlen dolog érdekelte őket és abban mélyítették el a tudásuk. 

Én nem tartoztam közéjük. Rengeteg helyen éltem, sokféle munkáben találtam örömet, folyamatosan kerestem a fejlődési lehetőségeket. 

Egy nap úgy éreztem, mintha egy hullám tetejére kerültem volna. Megadást igényelt, hogy ne kezdjek az árral szembe úszni. Elkezdtek kinyílni a lehetőségek. Újra közel kerültem a természethez. A földhöz, az éghez, a gyökereimhez, családhoz, a bennem élő nőhöz és saját természetemhez. Lett honnan elindulni, lett hová megérkezni, repülni, felfedezni, teremteni egy új életet. 

A TERMÉSZETBEN MINDEN MINDENNEL EGYÜTTMŰKÖDIK.

Ez az együttműködés az alapja annak, hogy valami megteremjen, megszülessen. Ugyanez a kapcsolat táplálja a családi rendszert, egy vállalkozást is. 

Egy-egy esőcsepp, ha egyedül indul nem jut vissza a tengerbe, de a folyóvíz hálózat révén, kis csermelyekben, patakokban, a belső parancsot követve eléri a tengert. 

Így működünk mi emberek is.
Az együttműködés és a belső hívás segít megtalálni az utat és visszatalálni a forráshoz. 

A természet bölcs, ösztönös, nem eröltet semmit. Rengeteget lehet tanulni tőle. Ma figyeltem, ahogyan egy madarat szinte elsodor a szél. A madár nem küzd a széllel. Nem okolja a szelet, hogy nem jut előrébb. A madár felfedezi és felhasználja a láthatatlan áramlásokat és a segítségükkel továbbhalad. Csodálatos élmény volt végigkövetni a röptét. 

HASZNÁLD A LÁTHATATLAN ÁRAMLÁSOKAT, AMIK SEGÍTSÉGÉVEL ELŐREFELÉ HALADHATSZ.

Ami előtted történik, az mindig okkal történik. Tanítást, ősi tudást hordoz. Ezért érdemes nyitott szívvel járni a világot. 
Szeretettel mára, @vadviragszal

VÁRLAK SZERETETTEL PROGRAMJAIMON, ahol az ősi bölcsesség teret nyer, megérted, hogy a múlt értékei okkal maradtak fent, mihez érdemes visszatalálni, mit érdemes elengedni, hogy az élet folyamatos áramlásának a része lehess. 


ÉN, A NŐ – 3 hónapos online EGYÉNI folyamatkisérés

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük