Számomra a tél különleges időszak, mert akkor születtem. Az év kezdés és az új évkör közel esik egymáshoz, ezért mindig megállásra, átértékelésre késztet. Az új év kezdete az ünnepelttel ellentétben decemberben kezdődik, amikor a téli napforduló van. Ez a nap a fény születése. Fantasztikus energiák vannak, hiszen elkezdenek a nappalok hosszabbodni és egyre több fény jelenik meg napról napra az életünkbe.

A föld ajándéka a körforgás, melyhez tudatosan kapcsolódva lehetőséged van együtt mozdulni a természettel és csatlakozni az áramláshoz. A tél időszakának jutalma a csend, béke, pihenés, ami tudatosan járul hozzá a bimbózó tavaszi energiákhoz.

Mit üzen Neked a fény születésének napja?

🌿

Meg kell tanulnod együtt élni önmagaddal: a gondolatokkal, érzésekkel, múlt emlékeivel, történetekkel, vágyakkal.

🍀

Megőrizhetsz minden fájó emléket, nehézséget és akkor is előre felé fogsz haladni, de sokkal nehezebb lesz az út… Meg kell hát tanulnod visszatalálni az egyensúlyi állapotba, hogy tiszta fejjel, nehéz érzelmek nélkül, képes legyél tovább menni, messzire látni, alkotni és a pillanatban élni.

❄️

A téli napforduló időszaka támogatja az átalakulást, a megpihenést, a kötelékek eloldását, hogy tavasszal új történetet kezdhess! Ezért foglalkozz önmagad belső békéjével és rakj rendet. Ne fogadj meg semmit, helyette cselekedj: kívül és belül. Ez az év rengeteg csodás lehetőséget adhat számodra, légy kész rá, hogy észre vehesd.

🌟
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük