Időről időre felvetődik a kérdés, hogy kik vagyunk, mik vagyunk és mennyire teremtjük a saját valóságunk, hogyan alakíthatjuk és egyáltalán alakíthatjuk-e a sorsunk. Azok vagyunk-e, amit mások gondolnak rólunk, esetleg, amit mi gondolunk magunkról?


Kezdd a világ megbarátkozni azzal, hogy amilyen ételekkel tápláljuk a testünket, azok fogják vagy energiával feltölteni és aktívabbá tenni, vagy pedig ellustítani. 

Hiszen ha az emésztés elveszi az energiánkat, akkor elálmosodunk, gondolkodásunk, kreativitásunk is csökken. Ha nem fogyasztunk elegendő tiszta folyadékot, nem lélegzünk mélyeket, nem mozgunk, akkor a testünk ugyanacsak eltunyul. Persze ezek kompenzálására még mindig ott van az energiaital, kávé, gyógyszerek amivel felpezsdíthetjük a testünket, ha éppen amellett döntünk. 


Talán azt is kezdjük elfogadni, hogy ha stresszelünk a munkában, gyomorgörccsel járunk dolgozni, az hat a testi egészségünkre.

Hiszen a gyomorgörcsöt, fejfájást is meg tudjuk figyelni, ahogyan azt is, ha már vasárnap azon aggodalmaskodunk hogy nincs kedvünk másnap dolgozni menni, ha úgy érezzük kilátástalan a helyeztünk, nem jutunk egyről a kettőre.  


Ezek után eljuthatunk arra a felsimerésre is, hogy a gondolataink kihatással vannak mindennapi jókedvünkre, álmaink, terveink megvalósítására.

Hiszen ha épp boldogan ébredünk, mosolygunk, szépet álmodtunk, jól érezzük magunkat a testünkben, akkor nagy valószínűséggel boldog napunk lesz. 
De nézzük a másika esetet, ami éppoly érdekes: amikor rossz hangulatban ébredünk, esik az eső, forgalmi dugó van, plusz munkákat kapunk. 
Amit érdemes megfigyelned, hogy lehet hogy pont ezek a környezeti tényezők azon a jól sikerült, boldog napodon is ott voltak. 
Ami viszont más volt, az a te hozzáállásod a körülötted lévő dolgokhoz.


Amit meg tudunk változtatni az a hozzáállásunk.

Ez nem jelenti azt, hogy a világban körülöttünk soha nem lesz forgalmi dugó, nem fog esni az eső, nem fog elromlani a kocsink – bár megtörténhet ez is – ami viszont biztosan megváltozik, hogy másképp fogunk reagálni a változásokra, eseményekre, mert az eseményekhez való hozzáállásunk változott meg.

Például:
A megszokás az volt, hogy panaszkodtunk, idegesen csapkodtunk egy forgalmi dugóban, most pedig csendben ülünk és lehet hogy még örülünk i sneki, mert pont alkalmas lesz ez az idő ahhoz, hogy átgondoljuk az előttünk álló napot, meghalgassuk a kedvenc számunkat és énekeljünk egyet a kocsiban.

Az élet könyedebbé, egyszerűbbé válik.

Mondhatjuk azt, hogy más pontokat kötünk össze. Emlékszel arra a játékra, amiben összekötve a pontokat kirajzolódott egy kép? Ugyanezt csináljuk. Összekötjük a  pontokat, csak másképp. 
Ahhoz hogy ez bekövetkezhessen ismerned kell a saját képeidet, hogy mi tesz boldogtalanná, mi idegesít fel, mitől félsz, mit szeretnél elkerülni. Mert a jó hír az, hogy azok fognak bekövetkezni. De csakis azért, hogy ráláthass ezekre és továbbléphess. 


Ismerős az, amikor mindig hasonló szituációba keveredsz? Hiába váltasz munkahelyet? Hiába van új párkapcsolatod? Szerinted miért lehet? 

Amint mi belül változunk, úgy ognak a körülmények is változni körülöttünk. Akkor fog a következő főnököd értekelni, ha már te is értékeled saját magadat, akkor fog a következő párkapcsolatod jól működni, mélyebb elköteleződést hozni, ha te belül kész vagy erre. 


Az önismeret egy utazás.

Egy folyamat, ami akkor is történik, ha éppen nem tudsz róla, ha nem akarsz vele foglalkozni, hiszen az életünkbe bekövetkező események terelgetnek minket. 
A választás a miénk, hogy mikor döbbenünk rá minderre és válunk készen a változtatásra, az is. 


Ha eldöntötted, hogy elindulsz, akkor várlak szeretettel: 

Kattints ide:
THÉTA HEALING ÉS EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
3 HÓNAPOS ÖNSIMERETI ONLINE TRÉNING 
LETÖLTHETŐ INGYENES AJÁNDÉKOK

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük