Minden ember kibocsát egy jelet. Ezt a szignált az határozza meg, ahogyan gondolkodsz, amiket elhiszel magadról, a világról, másokról és amiket érzel. Észrevetted már, hogy ha boldog vagy, akkor mosolyognak rád, mindenki kedves veled és pozitív napod van? A pozitív jel pozitív reakciókat idéz elő. A párkapcsolat ugyanezen elven működik. Azt vonzod be, amilyen jelet épp kiküldesz. De vajon mit sugárzol?

60-70 EZER GONDOLATOD VAN NAPONTA, AMINEK A 90%-A UGYANAZ, MINT TEGNAP. 

Ugyanaz a gondolat, ugyanahhoz a döntéshez vezet, majd ugyanahhoz a viselkedéshez és tapasztaláshoz és ugyanahhoz az érzéshez. A gondolat – cselekvés – érzelem ilyenformán összekapcsolódik és megalkotja a személyiséged. A személyiséged pedig megteremti a személyes valóságodat. Ha a személyiségedet azok a gondolatok teremtik meg, hogy pl.: nőként megállok a saját lábamon, nem kell valaki, akinek a ruháit mossam. Akkor ez a gondolat fog vezetni, még akkor is, ha legbelül vágysz az érintésre, szerelemre, odaadásra.

UTAZZUNK KICSIT VISSZA AZ IDŐBEN 

Az életünk első 6 évében az agyunk thétában és deltában van (ezek az ellazulás és a mély alvás állapotai), vagyis gyerekként a tudatalatti elmében mozgunk. 6-9 éves kor között kifejlesztjük az analitikus elmét, ami létrehoz egy szűrőt a tudatos és a tudatalatti elme között. Az analitikus elme értékel: jó és rossz, helyes és helytelen között, pozitív és negatív között. Amikor gyerekként magunkba szívunk minden információ, akkor magunkba szívjuk azt is, hogyan kell működnie egy párkapcsolatnak, mi a helyes viselkedés, mit kell megtennünk, mit nem, ki a jó férfi, ki a jó nő. 

FELNŐTTKÉNT UGYANAZOKAT A SZOKÁSOK ISMÉTLED, AMIKET MEGTANULTÁL ÉLETED ELSŐ 7 ÉVÉBEN, EGÉSZEN ADDIG, AMÍG NEM VÁLTOZOL.

A jelenleg kialakult helyzet csupán egy következménye annak, ami a múltban történt veled. Fel kell ismerned a gyökérokot, azokat a hitrendszereket amik a tudatalatti elmében maradtak gyerekkorodban és onnan irányítják az életedet. A változás akkor tud elkezdődni, ha a tudatos elmébe kerülnek az információk. Amiről nem tudsz, azt nem tudod megváltoztatni.
Ha most azt hiszed, hogy márpedig te a szeretetteljes párkapcsolatban hiszel és tényleg arra vágysz, akkor nézz körül az életedben, mert az nem fog hazudni neked. A jelenlegi körülményeid fogják megmutatni, hol tartasz éppen. Ez pedig segítség, hogy eloldhasd magadtól azokat a negatív energetikai mintázatokat, amik nem szolgálnak már téged, hogy átalakuljon a jel, amit sugárzol magadról és megváltozzon az életed.


AZ ÁTALKULÁS ESZKÖZEI
1. Írd össze, hogy mit láttál, mit tapasztaltál milyen egy párkapcsolat a szüleid szerint. 
2. Írd össze, hogy mit láttál, mit tapasztaltál milyen egy párkapcsolat a nagyszüleid szerint. 
3. Írd össze, hogy mit láttál, mit tapasztaltál milyen egy párkapcsolat szerinted.
4. Válassz ki 1-3 dolgot, amit szeretnél megváltoztatni. 
5. Írd le mit szeretnél helyette.6. Minden alkalommal, amikor felismered hogy a régi gondolat, érzés működtet, akkor tudatosítsd teljes elfogadással, majd válts át az új érzésre.


Gyorsítsd meg a folyamatokat, változtassuk egyszerre a gondolati – érzelemi mintákat. Várlak szeretettel EGYÉNI KONZULTÁCIÓKON – THÉTA HEALING ENERGIAGYÓGYÁSZATON,
Mona

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük